top of page
CUINA SANT PAU HERO SHOT.jpg
LOGO-BLANC.png

DE SANT POL A SÃO PAULO: LA FUSIÓ DE DUES MANERES DE VEURE LA GASTRONOMIA
SENSE OBLIDAR ELS ORÍGENS

ELS XEFS

CUINA SANT PAU HOME CHEFS.jpeg

CRIES DEL SANT PAU, EL RAÜL I EL MURILO SÓN UNA COMBINACIÓ INUSUAL QUE FUNCIONA A LA PERFECCIÓ

Creatius, metòdics i tenaços, junts són l’equip ideal per assumir el repte d’oferir un nou concepte gastronòmic en un lloc únic.

RAÜL BALLAM RUSCALLEDA

Sant Pol de Mar, 1976. Un fill orgullós dels seus orígens, però amb ganes d’escriure la seva pròpia història. Inquiet i creatiu, el Raül troba en la cuina un espai ideal per explorar aquestes característiques tan seves.

MURILO RODRIGUES ALVES

São José do Rio Pardo, 1982. El Murilo va fer de la cuina el seu lloc en el món. Perspicaç i creatiu, busca fer de cada plat una experiència única.

THYME NEWS

CUINA SANT PAU BANNER 1.jpeg

L’ESPAI

NOU CAPÍTOL

Està compost per dues sales: la primera, la nostra sala inundada que ret homenatge al mediterrani i la segona, la nostra galeria victoriana, amb un recorregut per la història del local de la família Ballam Ruscalleda i dels xefs. Els dos espais combinen diferents tipus de taules per poder-nos adaptar als nostres clients i acollir-los millor.

CUINA SANT PAU SALA.jpg
CUINA SANT PAU BANNER 2.jpg

LA CUINA ÉS ON ES COU LA FELICITAT

ESPERIT CUINA SANT PAU

CUINA SANT PAU PLAT 1.jpg
CUINA SANT PAU PLAT 2.jpg
CUINA SANT PAU PLAT 3.jpeg
CUINA SANT PAU PLAT 4.jpg
CUINA SANT PAU PLAT 5.jpg
CUINA SANT PAU PLAT 6.jpg

PLATS PER COMPARTIR AMB L’ÀNIMA DEL MARESME I SABORS DEL BRASIL

La cuina és l’eix, el compàs, el centre neuràlgic de la societat, és on comença i acaba la festa, és on es cou la felicitat. Aquest és l’esperit que trobes a Cuina Sant Pau. Plats per compartir que tenen com a pilar el producte, que busquen reflectir l’origen dels xefs, el local on està situat i el recorregut professional que els uneix. Po sentir les aromes del Brasil i gaudir de l’essència del Maresme, tot això en un espai únic.

HERÈNCIA DE LA CARME

La cuina de Carme Ruscalleda reivindica el producte de la terra, la temporalitat i el Maresme i aquesta essència és present en tots els nostres plats. La filosofia i la il·lusió del projecte de la Carme es preserva, però Cuina aposta per un aire més informal i relaxat.

bottom of page